DMN

Partners
De Stichting Design Management Netwerk (DMN) bestaat sinds 1999 en telt een voortdurend groeiend aantal leden. Het netwerk zet zich in voor kennisuitwisseling en -ontwikkeling en voor de promotie van design management als kennis- en vakgebied.

Bekijk de website

BNO

Partners
De BNO verenigt én vertegenwoordigt meer dan 2.500 ontwerpers en 150 ontwerpbureaus en ontwerpafdelingen van bedrijven, samen ruim 6.700 ontwerpers. Daarmee zijn we de belangrijkste vertegenwoordiger van de ontwerpsector in Nederland. We zetten ons in voor de zakelijke, maatschappelijke en culturele belangen van onze leden en brengen hun werk en het vak nationaal en internationaal actief onder de aandacht.

Bekijk de website

Marketing Executive Center

Partners
Dé ontmoetingsplek voor inspiratie en kennisuitwisseling.  
Het MEC is een uniek netwerk, exclusief voor marketingprofessionals en ondernemers eindverantwoordelijk voor organisatie, merk en marketing. Het is dé ontmoetingsplek voor inspiratie en kennisuitwisseling op het gebied van merk en marketing.

Bekijk de website

Studio Dumbar

Partners
Studio Dumbar is an international agency with a Dutch heritage

Design is at the heart of what we do. We describe our work as ‘visual branding, online branding’, meaning we create every visible expression of a brand or organization — offline and online. This involves expertise in strategy, communication, branding and process-management.

Bekijk de website 

MarketingTribune Design

Partners

MarketingTribune.nl/design biedt marketeers, communicatieprofessionals en designers nieuws, informatie en praktijkverhalen over en visies op design in het algemeen, maar richt zich met name op packaging-, corporate-, online- en product design.

Bekijk de website